Legyen szó üzleti útról, turisztikai utazásról vagy bármilyen más célú utazásról, mi mindenre felkészülten állunk rendelkezésére.

Csoportos és VIP

Személyszállítás

Utasainkat háztól-házig visszük Ausztria, Németországú és Svájc teljes területén belül!
Jól felszerelt kisbuszokkal biztosítjuk a kényelmes, gyors és biztonságos utazást!

Lorem ipsum dolor sit amet

Utazóink kényelmes és biztonságos utazást élvezhetnek, amikor velünk utaznak Ausztria, Németországú és Svájc teljes területén belül. Célunk, hogy minden utasunk elégedetten és biztonságban érkezzen meg úti céljához.

Flottánk fiatal járművekből áll, melyeket rendszeresen karbantartunk és ellenőrzünk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk. Tapasztalt sofőrökkel dolgozunk, akik gondoskodnak az utasok biztonságáról. Minden utasunk automatikusan részt vesz az utas- és csomagbiztosításban, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az utazást.

Miért minket válasszon?

Tapasztalat

Büszkék vagyunk a sofőrjeinkre akik több 100 000 balesetmentes kilométert tudhatnak maguk mögött!

Kényelem

Az utasok kényelmét ingyenes Wifi használattal, légkondícionálóval felszerelt kisbuszokkal és rendszeres pihenőkkel biztosítjuk!

Rugalmasság

Az utazások terén minden ügyfél más igényekkel rendelkezik, és mi ezt teljes mértékben figyelembe vesszük. Rugalmas szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek lehetővé teszik az utazások testre szabását az Ön egyedi igényeihez igazodva.

Quisque eleifend sed

Vegye igénybe csoportos kedvezményünket!

Cégeknek vagy csoportoknak kedvezményes buszbérlést biztosítunk sofőrrel így megkönnyítve a külföldi helyszínre való eljutást.

nemzetkozi-szemelyszallitas.png

Háztól-házig szolgáltatás!

Bízza ránk, mi megtervezzük Önnek!

Utasaink előre egyeztetett címen szállhatnak be! A pontos indulásról és az út részleteiről az utazás napját megelőző 24 órában telefonon értesítjük Önt, hogy ne érhesse meglepetés!

Legyen szó üzleti útról, turisztikai utazásról vagy bármilyen más célú utazásról, mi mindenre felkészülten állunk rendelkezésére

Kapcsolat

Járatok

HÁZTÓL HÁZIG MAGYARORSZÁG, AUSZTRIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC KÖZÖTT
A kiutazásra rendszeres időközönként szerdánként és vasárnaponként kerül sor, míg a visszaút hétfőnként és csütörtökönként valósul meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatot