HETENTE 2X AKÁR HÁZTÓL-HÁZIG MAGYARORSZÁG, AUSZTRIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC

NEmzetközi

Csomagszállítás

Nemzetközi csomagszállítás

Rendszeres járatainkon biztosítunk csomagfeladási lehetőséget melyet garantáltan házhoz viszünk!

Lorem ipsum dolor sit amet

Küldeményedet akár 16 órán belül célba juttatjuk Ausztria, Németország, Svájc, vagy hazafelé Magyarország területén.

Minden küldeményedre teljes körű garanciát vállalunk.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű csomagokról, mi gondoskodunk arról, hogy azok biztonságban és időben célba érjenek.

Sed rhoncus velit tempor

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, ezért gondoskodunk arról, hogy csomagjaik gyorsan és biztonságosan érkezzenek célállomásukra. Szállítási hálózatunk pontos és hatékony, és partnereinkkel együttműködve biztosítjuk, hogy csomagjai biztonságban legyenek az egész út során.

Gyors és kényelmes

Tudjuk, hogy minden ügyfél más igényekkel rendelkezik, ezért rugalmasan kezeljük az egyedi kéréseket. Akár sürgős szállításról van szó, akár időzített vagy rendszeres csomagszállításra van szüksége, mi megfelelünk az elvárásainak. Munkatársaink segítséget nyújtanak az optimális megoldás megtalálásában, hogy a csomagjai mindig időben és sértetlenül érkezzenek meg a címzettnek.

Csomagszállításunk során nagy figyelmet fordítunk a biztonságra. Gondoskodunk róla, hogy a csomagok megfelelően legyenek csomagolva és rögzítve a járműveinkben, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket vagy károkat. Továbbá, minden csomagot nyomon követünk az út során, hogy mindig tájékozottak legyünk a szállítás állapotáról.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú.

Kiemelkedő ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdésben vagy kéréssel kapcsolatban.

Megértjük, hogy a csomagszállítás fontos folyamat az Ön számára, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek.
csomagszallitas.png

Kapcsolat

Járatok

HÁZTÓL HÁZIG MAGYARORSZÁG, AUSZTRIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC KÖZÖTT
A kiutazásra rendszeres időközönként szerdánként és vasárnaponként kerül sor, míg a visszaút hétfőnként és csütörtökönként valósul meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatot