HETENTE 2X AKÁR HÁZTÓL-HÁZIG MAGYARORSZÁG, AUSZTRIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC

NEmzetközi

Személyszállítás

Nemzetközi személyszállítás

Utasainkat háztól-házig visszük Ausztria, Németország és Svájc egyes területein belül! Jól felszerelt kisbuszokkal biztosítjuk a kényelmes, gyors és biztonságos utazást!

Lorem ipsum dolor sit amet

Utazóink kényelmes és biztonságos utazást élvezhetnek, amikor velünk utaznak Ausztria, Németország és Svájc egyes területein belül. Célunk, hogy minden utasunk elégedetten és biztonságban érkezzen meg úti céljához.

Sed rhoncus velit tempor

Flottánk fiatal járművekből áll, melyeket rendszeresen karbantartunk és ellenőrzünk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk. Tapasztalt sofőrökkel dolgozunk, akik gondoskodnak az utasok biztonságáról. Minden utasunk automatikusan részt vesz az utas- és csomagbiztosításban, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az utazást.

Miért minket válasszon?

Tapasztalat - Kényelem - Rugalmasság

Sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy utazása zökkenőmentesen és biztonságosan teljen. Fontosnak tartjuk a pontos és kiszámítható menetrendet. Munkatársaink gondosan tervezik meg az útvonalat, hogy Önnek a lehető leghatékonyabb utazási élményt nyújtsuk. Továbbá, 24 órával az utazás előtt telefonon értesítjük Önt az útvonalról, így mindig tájékozott lehet az aktuális információkról.

Legyen szó üzleti útról, turisztikai utazásról vagy bármilyen más célú utazásról, mi mindenre felkészülten állunk rendelkezésére.

Quisque eleifend sed

Gyors és kényelmes utazás!

Az utasok kényelmét ingyenes Wifi használattal, légkondícionálóval felszerelt kisbuszokkal és rendszeres pihenőkkel biztosítjuk! 

Flottánk modern járművekből áll, amelyek kényelmes ülésekkel és légkondicionálással rendelkeznek. Így garantáljuk, hogy utazása kellemes és élvezetes legyen. Továbbá, a sofőrök figyelmesek és udvariasak, és mindent megtesznek azért, hogy Önnek kellemes élményben legyen része.

 

nemzetkozi-szemelyszallitas.png

Kapcsolat

Járatok

HÁZTÓL HÁZIG MAGYARORSZÁG, AUSZTRIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC KÖZÖTT
A kiutazásra rendszeres időközönként szerdánként és vasárnaponként kerül sor, míg a visszaút hétfőnként és csütörtökönként valósul meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatot